Keistimewaan Anak Perempuan

Besar pahalanya menggembirakan anak perempuan.

Kanak-Kanak Overdose Vitamin

Jadilah sahabat dan pendengar untuk anak anda.

Resepi Bayi

Resepi Menyediakan Makanan Anak Kecil Anda

Genius

Bagaimana anak-anak mempraktikkan perkara dan berfikir secara kritis dan kreatif

Bestnyer Main Buih Sabun

Rangsang perkembangan minda dengan main buih sabun

Impak Kem Motivasi

Impak positif daripada kem motivasi

Senarai Simple Recepi For Breakfast

Pelbagai variasi senarai resepi ringkas

21 Tempat Menarik Di Malaysia

Tempat menarik untuk honeymoon, famili day, release tension dsb

Jumaat, 13 April 2018

Narinar Flutherapy Terapi Selsema Bayi




Anak selsema memang merimaskan, kadang-kadang sebab selsema anak-anak akan jadi cepat naik angin. Bila dah rimas dan rasa gatal-gatal diorang akan tenyeh hidung sampai melecet dan berdarah. So memang kesian dan sangat paham perasaan itu. Kalau nak tidur pun tak lena sebab terganggu hingus meleleh dan tersumbat, ini akan buatkan anak-anak tak cukup tidur. Kalau time sekolah pula bila selsema terjadi anak-anak menjadi kurang fokus dalam pembelajaran, mereka juga cepat marah, membrontak dan tantrum. So kesan selsema bukan sedikit masalahnya ia memberi kesan kepada rutin harian anak-anak setiap hari. Dan jika dibiarkan berterusan akan melarat dan mungkin infection pada paru-paru sangat bahaya. Jadi kena rawat segera walaupun pada awalnya hanya selsema dan batuk biasa sahaja.



So sebagai smart parents kena pandai pilih penawar atau sesuai untuk anak-anak agar masalah ini dapat di solve. Sekarang dah banyak produk organik untuk kegunaan luaran untuk merawat selsema dan batuk sekaligus.





PETUA HILANGKAN BATUK DAN SELSEMA

Baru2 nie masa Hakim kena selsema hidung berair merah jer. Mata pun macam gatal2. Sebagai parent kami sendiri pun rimas tengok anak tenyeh mata dan hidung.Tidurnya agak terganggu disebabkan batuk dan selsema so bila ada Narinar Flutherapy kami titiskan dalam 2,3 titik kemudian sapu pada bahagian dada, belakang dan tapak kaki. Selepas guna Narinar Hakim kelihatan lega dan selesa selang dua hari hingusnya kering dan batuk sudah beransur pulih secara alami memang  sangat bagus alhamdulillah. Baunya pun sangat harum sesuai untuk bayi dan kanak-kanak sebab ia adalah aromatherapy. 





Malam nak tidur boleh sapukan Narinar Sleep Therapy alhamdulillah tidurnya lebih tenang dan tidak terganggu, abang dan kakaknya pun pakai dan sangat bagus sebab bangun pagi pergi sekolah nampak lebih segar. Narinar ST sesuai ketika anak-anak sedang tantrum juga. InsyaAllah mujarab. Narinar juga ada untuk Tummy Therapy sangat bagus untuk merawat masalah kembung, cirit birit dan sembelit bagi keselesaan perut bayi.







PRODUK BAYI ORGANIK


Narinar mempunyai 3 pilihan produk iaitu:

  • NARINAR FT (FLUtheraphy)
  • NARINAR TT (Tummy Therapy)
  • NARINAR ST (Sleep Therapy)
Memang set lengkap yang mudah dibawa ke mana2. Wajib letak dalam beg sebab ianya compact senang digunakan bila memerlukan.



Apa yang kami suka dan rasa best tentang Narinar Flutherapy ni ianya 100% organik. Kita sedia maklum kulit bayi memang sangat lembut dan sensitif dengan produk-produk yang ada kandungan chemical

Kandungannya semua dari bahan semula jadi yang eksotik seperti ekstrak buah zaitun dari Mediterranean, lemon, lavender, pudina dan gam Arabic dari Tunisia yang berfungsi untuk melegakan selsema secara alami. 

Kandungan Narinar bukan hanya sebab ianya dari bahan natural tetapi selamat digunakan kerana diiktiraf oleh KKM.






TESTIMONIAL NARINAR


Ada beberapa testimonial yang mungkin sebagai parent ada masalah yang sama seperti di bawah








Alhamdulillah, setelah beberapa kali menggunakannya terbukti NARINAR FLUtherapy sangat MUDAH, SELAMAT berkesan melegakan simptom-simptom seperti selsema, batuk dan demam secara alami. Ia lebih kepada terapi semulajadi. Dapatkan segera T-Series Set lengkap ini untuk kegunaan harian satu family boleh guna :) . Sekarang Narinar tengah ada promosi jadi boleh cepat grab layari url Narinar.

Bagi yang ingin dapatkannya dengan diskaun 10% boleh masukkan kod: anakbonda10 ketika membuat pesanan. Cepat jangan ketinggalan. Anda pasti puas hati.

Macam Mana Nak Dapatkan Produk Best Ini?

Narinar HQ
No.2A-2, Jalan Puteri 2A/3
Bandar Puteri Bangi
43000 Kajang Selangor

No. Tel: 017-7171848

FB: NARINAR MALAYSIA-Terapi Bayi
IG: Narinar Malaysia


Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa