Keistimewaan Anak Perempuan

Besar pahalanya menggembirakan anak perempuan.

Kanak-Kanak Overdose Vitamin

Jadilah sahabat dan pendengar untuk anak anda.

Resepi Bayi

Resepi Menyediakan Makanan Anak Kecil Anda

Genius

Bagaimana anak-anak mempraktikkan perkara dan berfikir secara kritis dan kreatif

Bestnyer Main Buih Sabun

Rangsang perkembangan minda dengan main buih sabun

Impak Kem Motivasi

Impak positif daripada kem motivasi

Senarai Simple Recepi For Breakfast

Pelbagai variasi senarai resepi ringkas

21 Tempat Menarik Di Malaysia

Tempat menarik untuk honeymoon, famili day, release tension dsb

Khamis, 15 Mac 2018

Cantik Tak Perlu Suntik Dengan Vitamin C Serum Annona





"LIANG PORI MENGECIL, PARUT JERAWAT PUDAR, KULIT MAKIN LEMBUT & LICIN"

Seminggu konsisten dengan produk memang rasa sangat kelainannya. Kulit ada perubahan rasa flawless dengan whitehead dah semakin hilang kulit semakin licin dan lembut, jerawat pun jarang naik dah happy sangat.

Kandungan dalam Serum Vit C Annona ni ada delima so no wonder la pipi kemerah-merahan macam pinkish sejak dua menjak guna VCS ni. Ohsemm! I love it!! (be like " nape muka merah2 ni nak cendol hehehe")

Pakai pagi dan malam memang rasa kulit lembut dan parut dan jeragat macam dah pudar sikit..best sebab cepat meresap dan langsung tak berminyak.

APA YANG ISTIMEWA SANGAT VITAMIN C SERUM ANNONA NI?


  • Kekuatan 10x vitamin C - pertama di pasaran
  • Mudah digunakan - hanya titis dan sapu pada kulit
  • Mampu milik - 1 botol tahan lebih sebulan
  • Boleh bawa solat
  • Tiada campuran alkohol 
  • Tiada pewarna tiruan & pewangi tambahan.
  • Sesuai untuk kulit sensitif
  • Diluluskan KKM (NOT161004544K)
  • Pengilang berstatus GMP
  • Jenama Annona yang dipercayai ramai - 4 tahun dalam pasaran




VITAMIN C SERUM SESUAI UNTUK MASALAH


Liang pori terbuka
Parut pada kulit
Jeragat
Kulit rosak akibat salah guna kosmetik
Tona kulit tak sekata
Kulit kusam
Penuaan kulit pramatang





7 BAHAN AJAIB UNTUK KULIT MUKA FLAWLESS

VITAMIN C 

GLUTATHIONE
ASID HYALURONIK

EKSTRAK DAUN SAXIFTAGA
EKSTRAK AKAR POKOK PEONY
EKSTRAK AKAR POKOK SKULLCAP
EKSTRAK BUAH DELIMA





CARA PENGGUNAAN






1. Cuci muka

2. Titiskan 2-3 titisan ke hujung jari sapu pada kulit bermasalah  dan ratakan seluruh kulit muka

3. Urut kulit muka arah ke atas dengan perlahan2 hingga serum kering dan meresap

4. Kemudian boleh sapukan makeup seperti biasa

* boleh gunakan 2x sehari pagi dan malam

* 1 botol boleh tahan 2 bulan 2x sehari

TESTIMONIAL PENGGUNA








VITAMIN C SERUM BY ANNONA



5ML

HARGA : RM39

POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)



15ML

HARGA : RM90 (SM) RM95 (SS)
FREE POSTAGE


Bagi yang berminat untuk mendapatkan Vitamin C Serum Annona, boleh terus ctc:

FB               : EFA MUZDALIFAH
HOTLINE      : 019-5995620 (ORDER) 



#VCSAnnona 
#RawatKulitDenganBetulDanSelamat


Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa