Keistimewaan Anak Perempuan

Besar pahalanya menggembirakan anak perempuan.

Kanak-Kanak Overdose Vitamin

Jadilah sahabat dan pendengar untuk anak anda.

Resepi Bayi

Resepi Menyediakan Makanan Anak Kecil Anda

Genius

Bagaimana anak-anak mempraktikkan perkara dan berfikir secara kritis dan kreatif

Bestnyer Main Buih Sabun

Rangsang perkembangan minda dengan main buih sabun

Impak Kem Motivasi

Impak positif daripada kem motivasi

Senarai Simple Recepi For Breakfast

Pelbagai variasi senarai resepi ringkas

21 Tempat Menarik Di Malaysia

Tempat menarik untuk honeymoon, famili day, release tension dsb

Rabu, 14 Februari 2018

Barangan Reject LAZADA

Kalau nak tahu ada satu tempat yang mana mengumpulkan banyak barang-barang reject dari Lazada dengan tawaran harga 2 hingga 4  kali ganda dari web.


Dekat sini banyak barang Lazada yg murah-murah. Barang baru, bukan secondhand. Lazada reject tapi conditions masih elok macam baru. Cuma yang tak best tu bila potential pelanggan ni suka buka kotak2 and tak simpan balik barang so yang pelanggan baru masuk tengok rasa macam barang-barang terbuang je. Kedai ni ada macam-macam barang, memang kalau pergi tu kena duduk lama untuk belek-belek satu-satu sebab barang-barang tak bersusun ikut tempat macam kat Tesco, Giant tu, seksyen tenusu semua product tenusu kan kat sini dia pakai letak semua satu rak so kalau memang intention nak membeli memang kene belek2 lama.








Harga kebanyakkannya 70%-50% murah dari harga asal ada jugak yang aku perasan harga lagi mahal dari web yelah maybe pasal lazada kan banyak supplier harga lain2 so kalau korang pembeli bijak,sebelum beli tu rajin jugak tengok dalam web. tp awas ye! dengan barang yang dikeluarkan dari supplier TAOBAO COLLECTIONS sebab banyak bad records compare the good ones rajin2 jugak check review lazada kalau dari supplier tu. huhu nampak tak aku ni pembeli lazada tegar huhu...


Aku pegi tak beli apa sebab bende yang dicari tu takde cuma terbekenan dengan scandinavian dressing table kebetulan warna tu kena dengan tema bilik.cuma defect sikit pada permukaan. tapi tak beli jugak sebab nak angkut tu kene angkut sendiri.meja tu dah siap pasang kalau ada yang dismantle tu aku rasa aku rembat dah dengan harga baru RM180. macamana nak angkut aku dengan anak aku je time tu. oh sini peti ais, set bilik tidur, dryer, pon ada tau. bagi aku tempat ni sesuai kalau orang yang baru nak mendirikan rumahtangga atau yang nak masuk rumah baru ke kan..sangat sesuai dengan harga dorang ni.


Tempat: Galaxy Ampang, UG floor
Masa: Buka setiap hari.
Alamat: Galaxy Ampang Shopping Centre, 3A-2, Jalan Dagang 5, Taman Dagang, 68000 Ampang, Selangor.


** BARANG-BARANG KAT KEDAI NI BERUBAH-UBAH. KADANG-KALA STOK HABIS.



Sumber: FB


Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa