Khamis, 15 Mac 2018

Cantik Tak Perlu Suntik Dengan Vitamin C Serum Annona





"LIANG PORI MENGECIL, PARUT JERAWAT PUDAR, KULIT MAKIN LEMBUT & LICIN"

Seminggu konsisten dengan produk memang rasa sangat kelainannya. Kulit ada perubahan rasa flawless dengan whitehead dah semakin hilang kulit semakin licin dan lembut, jerawat pun jarang naik dah happy sangat.

Kandungan dalam Serum Vit C Annona ni ada delima so no wonder la pipi kemerah-merahan macam pinkish sejak dua menjak guna VCS ni. Ohsemm! I love it!! (be like " nape muka merah2 ni nak cendol hehehe")

Pakai pagi dan malam memang rasa kulit lembut dan parut dan jeragat macam dah pudar sikit..best sebab cepat meresap dan langsung tak berminyak.

APA YANG ISTIMEWA SANGAT VITAMIN C SERUM ANNONA NI?


  • Kekuatan 10x vitamin C - pertama di pasaran
  • Mudah digunakan - hanya titis dan sapu pada kulit
  • Mampu milik - 1 botol tahan lebih sebulan
  • Boleh bawa solat
  • Tiada campuran alkohol 
  • Tiada pewarna tiruan & pewangi tambahan.
  • Sesuai untuk kulit sensitif
  • Diluluskan KKM (NOT161004544K)
  • Pengilang berstatus GMP
  • Jenama Annona yang dipercayai ramai - 4 tahun dalam pasaran




VITAMIN C SERUM SESUAI UNTUK MASALAH


Liang pori terbuka
Parut pada kulit
Jeragat
Kulit rosak akibat salah guna kosmetik
Tona kulit tak sekata
Kulit kusam
Penuaan kulit pramatang





7 BAHAN AJAIB UNTUK KULIT MUKA FLAWLESS

VITAMIN C 

GLUTATHIONE
ASID HYALURONIK

EKSTRAK DAUN SAXIFTAGA
EKSTRAK AKAR POKOK PEONY
EKSTRAK AKAR POKOK SKULLCAP
EKSTRAK BUAH DELIMA





CARA PENGGUNAAN






1. Cuci muka

2. Titiskan 2-3 titisan ke hujung jari sapu pada kulit bermasalah  dan ratakan seluruh kulit muka

3. Urut kulit muka arah ke atas dengan perlahan2 hingga serum kering dan meresap

4. Kemudian boleh sapukan makeup seperti biasa

* boleh gunakan 2x sehari pagi dan malam

* 1 botol boleh tahan 2 bulan 2x sehari

TESTIMONIAL PENGGUNA








VITAMIN C SERUM BY ANNONA



5ML

HARGA : RM39

POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)



15ML

HARGA : RM90 (SM) RM95 (SS)
FREE POSTAGE


Bagi yang berminat untuk mendapatkan Vitamin C Serum Annona, boleh terus ctc:

FB               : EFA MUZDALIFAH
HOTLINE      : 019-5995620 (ORDER) 



#VCSAnnona 
#RawatKulitDenganBetulDanSelamat

26 comments :

Amanda Suria berkata...

Akak kan..kalau bab- bab serum ni memang suka sangat...nampak bes la serum ni...nanti akak skodeng link diorang eh

Nik Khazami Nik aziz berkata...

bagusla kalau boleh tutup pores. liang pori terbuka boleh tambah banyak masalah kulit

Hans berkata...

bagus produk nih
boleh cuba nanti

Farahain ZFA berkata...

hai ain datang singgah sini dan follow awak. salam perkenalan :)
sincerely , farahain zfa

Ana Suhana berkata...

Senang ye nak guna. Hanya titis saja ke kulit. Saiz pun mudah bawa. Bahan2 yg diguna pun bahan yang terbaik. Yg penting ada kelulusan KKM.

Amanda Suria berkata...

Akak memang peminat Serum dan ini first time tengok serum vit c ni..menarik..okey boleh skodeng la..mana tau best kan...tengok Dalin review macam best...

Shesyira As berkata...

Vitamin c ni memang banyak menfaat pada kulit.airah ambil vitamin capsule je untuk kulit lepasni boleh cuba yang ni pula

Akula berkata...

test

Del Asyraf berkata...

Lebih bagus guna serum rasanya dari cucuk sebab nak putih, takut kesan pada dalaman. Nanti susahkan diri.

ai berkata...

Kalau tak perlu suntik senanglah. Takut lah jarum nak suntik bagai. Macam best je serum ni. nak cuba.

Amanda Suria berkata...

Testing

irra yyan berkata...

Berminatnya...tahu ada delima.pipi pink terus teruja... Siapa tak nak cantik kan..

Ainyy Zain berkata...

selalu keluar kat timeline ainy tau iklan pasal produk ni tapi tak pernah cuba. banyak rupanya kelebihan serum ni xtahu pulak. selama ni ignore je tiap kali keluar iklan. terima kasih share produk yang bagus ni.

Wawa Ashihara berkata...

Kita penggemar serum.. Tp nmpknya serum vit c ni mcm berkesan... Sbb yela jrg tgk serum yg bhn dia lbh guna vit c. Apatah lagi ada delima.. Mmg comel la nnti.hehehe.. Harga pon berpatutan sgt...

Marshalizadotcom berkata...

Sapu sapu dah cantik muka cuma kena sabar je. Tak perlu nak suntik sana sini untuk cantik. Nanti habis yang pakai skrg boleh cuba

Kylie wenn berkata...

cantik sangat... takut kalau nak suntik.. tak payah suntik paling best la... cool!

shamiera osment berkata...

Menarik tengok testimoni dia..serum dgn vit c mmg la bagus kan utk kulit..ada botol kecil bagus ni kalau nak try kan

Mimi Azirah berkata...

Ada juga baca review katanya serum vit c nih ok..boleh try nih..sebab umo meningkat nih kena ade vit c kan utk kulit

Nik Khazami Nik aziz berkata...

mmg tengah plan nak beli serum. nyampah tgk whitehead kat muka

Maha Mahu berkata...

Terkejut kita bila tengok testimoni yang ada tu memang berkesan produk ni hanya sapu kat luaran jer lepas ni tak adalah nak cucuk-cucuk lagi hehehehe..

Maya berkata...

Perghhh... Semua testimoni menarik. Tergoda pula rasanya untuk mencuba. Kalau dapat kecilkan liang roma memang terbaik

AyuArjuna BiGoshh berkata...

kalau suntik mmgla seram...tapi bila option mcama ni..menarik juga..cantik tanpa menyakitkan.

alia farhan Said berkata...

Packaging dia cute!
Kulit awak pun cantik...
Suka tengok...
Nak kena jugak la cari serum ni

Emas Putih berkata...

vitamin memang perlu dah berkesan untuk kulit. daripada nak cucuk vitamin kat badan kan, better ambik serum yg mengandungi byk vitamin, tempek kat muka haa gitoj

Khai Artzfar berkata...

HAHA MATI- MATI INGATKAN KENA CUCUK

Suzlin Azreena Nordin berkata...

Betul tu. Kalau suntik pun dia pergi pusing dulu satu systemic, pergi sana pergi sini. Sampai sudah, buang je through air kencing tak sempat pi kulit. Paling berkesan nak guna Vit C utk kulit (even VIt E or A), sapu je. Bila ada serum macam ni lagi mudah.


Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa