Isnin, 6 November 2017

DYXY Cosmetic Set Dengan HARGA TERENDAH!!!


Walau berpuluh kali DYXY viral tapi kami tetap memberi harga terendah untuk peminat tegar DYXY. Untuk yang pertama kali nak cuba produk dyxy disarankan mengambil set basic iaitu  bc cream, green tea fecemist dan brush. 

Pasti tak rugi dapatkan DYXY. Nak tahu kenapa???


Bila kita apply bc cream foundation, memang best bila kita blend dengan brush malah brush juga berfungsi untuk menjimatkan bc cream..????

Yang nak jimat tu,meh laa grab lekaihhh...korang dah tak perlu nak beli bedak powder or compex lagi,tak perlu beli sunblock,cream siang,foundation dan conceler..



sebab dyxy dah all in one??
Jimat duit lagi tau



BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.


Ramai yang tanya mcm mna ye BC CREAM (BCC ) ni?
Betul ke tak perlu pakai bedak dah? 
Tak perlu apply foundation? 
Tak perlu pkai apa2 dah ke lepas apply BCC?
BETUL KE BCC boleh cover semua flaws kt muka ni?

  




KELEBIHAN / KEBAIKAN / MANFAAT DYXY BC CREAM FOUNDATION 

MAGIC FOUNDATION
mampu merawat segala cela SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV Kesan 3D yang tampak seperti filter flawless tapi masih natural

MUDAH MERESAP kedalam kulit dan jimat masa untuk bersiap

SESUAI untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF

ANTI MINYAK Tekstur krim yang ringan dan selesa dipakai

TAHAN LAMA sehingga 8 jam .

Selain itu 

DYXY BC CREAM PAKAR MENGHAPUSKAN
Eyebag / Mata Panda 
Jeragat / Parut Jerawat 
Tona kulit yang tidak sekata 
Blackhead / Whitehead di wajah 

2 TONE AVAILABLE


Beige kulit cerah ala2 'chinese' / cerah sederhana . Skin tone akan nampak lebih cerah dan paling penting tidak bercapuk .

Natural sawo matang dan sederhana cerah . Hitam manis pun boleh jangan risau tidak bercapuk

Siap Dlm Masa Seminit Dengan DYXY BC Foundation..

Hanya 1 minit sahaja untuk anda bersiap depan cermin. Tepek je foundation ni macam pakai compact powder lepas tu pakai lipstick sikit bagi tak nampak pucat, dah siap, dah pun boleh keluar rumah. Senang kan? 

Kalau time rushing, uolls boleh pakai DYXY BC Cream ni dalam kereta. Tersangat la Mudah!

Senang je nak apply BC Cream ni.. Tak melekit, tak berminyak. 

Rasa light macam tak pakai apa2 je. Muka fresh macam tak make up pun. Sesuai la untuk kaum wanita yg tak suka make up tebal....

Uolls yg jenis tak suka pakai make up @ apa-apa kat muka tu memang sepadan dgn DYXY BC Cream coz dia ringan dan boleh cover semua cela.

Jimat & Mampu Tahan lebih 3 bulan !



KELEBIHAN / KEBAIKAN / MANFAAT DYXY GREEN TEA MINERAL FACE MIST 

The Power of Face Mist

DYXY GREEN TEA Face Mist 160ml

 GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray

REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural

MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E

MAKEUP TAHAN LAMA DAN TIDAK CAIR
 ( tak bercapuk )

SEBAGAI PENGGANTI TONER boleh dijadikan makeup based tidak melekit dan tidak meleleh

ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka

SENSITIF SKIN pun boleh pakai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit

BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan pada bila2 masa

TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian

SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN 



KELEBIHAN / KEBAIKAN / FUNGSI DYXY BRUSH 

Bulu PADAT DAN MAMPAT

Bulu yang KUKUH & TIDAK MUDAH GUGUR
Saiz yang mudah dibawa kemana sahaja

Saiz yang mudah dipegang

Menjimatkan Foundation

Beauty blender versi berus .

Nampak sama tapi SANGAT BERBEZA dengan Brush diluar sana


TESTIMONIALS






HARGA COMBO C 

(BC CREAM + FACE MIST + BRUSH)
RM139 Semenanjung  (2 set RM270)

PM atau whatsapp 0193009454 
 cepat grab sekarang....

0 comments :


Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa