Rabu, 11 Januari 2017

Awesome Anti Serangga Yang Menakjubkan..!!

Perhatian pada SURI RUMAH dan peniaga kedai makan semuaaa!!!


Anda ada masalah dengan Lalat?... Anai anai?... lipas?... pepijat?... tikus?... cicak?... semut?... pacat?... tebuan?... kutu kucing/manusia?... siput babi?... kerengga?... agas?... Saya pasti masalah anda akan selesai sekiranya anda menggunakan anti serangga ini.


Satu satunya anti serangga mesra pengguna yang terkini dipasaran. Terbukti sangat power dan berkesan membunuh serangga berdarah sejuk.


Awesome Anti Serangga merupakan produk anti serangga yg tidak beracun. Diperbuat dari bahan2 organik. Tidak ada bau dan Tidak ada bahan pewarna. Berkesan membunuh serangga berdarah sejuk seperti lalat, lipas, kutu, pepijat, nyamuk, semut, anai2, tikus, kuya pokok dan lain2 lagi. Hanya goncang dan semburkan sahaja dimana2 tempat yg ada serangga seperti pekakas makanan, tilam, kusyen, binatang peliharaan, dlm kereta, tanaman dll. Awesome anti serangga ini selamat digunakan. Pest control untuk elak serangga untuk dijual. Boleh elak dari sebarang semut, lalat, tikus, lipas, lipan dan sebarang serangga lain.


Yang bagusnya, ia bukan racun. Didatangkan dlm botol spray.. Boleh buat sendiri. Memang menjadi. Habis lipan, lipas, ulat gonggok, semut mati. Xberani nak datang dah.
 SELAMAT utk Kanak2
 Bahan ORGANIK
 Mesra Alam
 Berkesan dalam 9 saat!
 Tahan 3 BULAN!
 Tak berbau
 Tak Merbahaya
 Tak susah nak guna
 Tak risau dah makanan kat rumah di rosakkan dgn semut

CARA GUNA
Spray di kawasan lalaun@sarang serangga, kaki meja, perabut dapur dan almari, sofa kusyen, dalam kereta


Testimonial Pengguna
Hanya RM17 sahaja

Produk Awesome Anti Serangga sememangnya hebat. Mesra alam. Tidak beracun dan selamat digunakan.
Berminat blh hubungi saya 

Norhidayu

013-95754591 comments :

emalin mohd berkata...

Wah berbaloi kalau ada sebotol di rumah


Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa