Keistimewaan Anak Perempuan

Besar pahalanya menggembirakan anak perempuan.

Kanak-Kanak Overdose Vitamin

Jadilah sahabat dan pendengar untuk anak anda.

Resepi Bayi

Resepi Menyediakan Makanan Anak Kecil Anda

Genius

Bagaimana anak-anak mempraktikkan perkara dan berfikir secara kritis dan kreatif

Bestnyer Main Buih Sabun

Rangsang perkembangan minda dengan main buih sabun

Impak Kem Motivasi

Impak positif daripada kem motivasi

Senarai Simple Recepi For Breakfast

Pelbagai variasi senarai resepi ringkas

21 Tempat Menarik Di Malaysia

Tempat menarik untuk honeymoon, famili day, release tension dsb

Rabu, 13 Julai 2016

Weekly Prize Van Houten Indulgence - Edisi Menang Bergaya :)



Alhamdulillah... 


Firstly memang tak sangka menang coklat yang banyak sememangnya aku 'hantu coklat'. 

Join contest ni pun saja2 lepas tengok dia asyik bermain dalam iklan google adsense kat blog ni so ape lagi aku just klik then isi detail dan buat slogan tapi jangan buat selalu tau iklan iklan google tu kt blog sendiri nanti kena banned lagipun tak nampak iklan 'Van Houten Indulgence Contest' tu kt web lain so aku klik laahh mencuba nasib satu lagi hadiah utamanya Trip To Amsterdam besttt tuu.... Aku pun tak ingat dah slogan macam mana. Few weeks after that aku terima email "congratulations" menang hadiah week 7 alhamdulillah dapat coklat masa tu dah nak balik kampung berhari raya so makan coklat sakan lah hari raya anak beranakkk....

puehhh hatiiii....


Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa