Keistimewaan Anak Perempuan

Besar pahalanya menggembirakan anak perempuan.

Kanak-Kanak Overdose Vitamin

Jadilah sahabat dan pendengar untuk anak anda.

Resepi Bayi

Resepi Menyediakan Makanan Anak Kecil Anda

Genius

Bagaimana anak-anak mempraktikkan perkara dan berfikir secara kritis dan kreatif

Bestnyer Main Buih Sabun

Rangsang perkembangan minda dengan main buih sabun

Impak Kem Motivasi

Impak positif daripada kem motivasi

Senarai Simple Recepi For Breakfast

Pelbagai variasi senarai resepi ringkas

21 Tempat Menarik Di Malaysia

Tempat menarik untuk honeymoon, famili day, release tension dsb

Isnin, 4 Januari 2016

Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink


klik untuk join
Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink | Bersempena Tahun Baru 2016 dan Hari Lahir Cik EN pada 16 Januari nanti, cik en berbesar hati untuk mengadakan Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink yang akan berlangsung pada 4 Januari 2016 sehingga 31 Januari 2016. Hanya perlu mengikuti syarat syarat dibawah dan korang berpeluang menjadi salah seorang pemenang daripada 27 pemenang untuk merebut hadiah hadiah bernilai RM535. 

Follow Blog Di bawah

Follow Page

Instagram

Bloglist

Apabila Anak Mula Ke Sekolah

Hari ini 4 Januari 2016 sudah start hari persekolahan setelah sebulan bercuti so yang paling excited dah tentulaa my princess intan payung sorg tu Dania. Since dari orientasi die mmg tak sabar menyarungkan uniform putih biru sek ren setelah 4 tahun pakai uniform oren heheeh. 


Semalam lagi Dania dah siapkan stationery dan buku sek. Walaupun arini transisi dua minggu tak perlu bawa buku teks. Jam 4.50am Dania dah siap mandi dan kejutkan ayah ke masjid solat subuh. Dalam mamai ayahnya bagitau "belum time nia...nia solat sunat jer dulu ye solat tahajud" hehehe... tapi ayahnya sambung tidur balik...


 


Memang semangat tul Dania hopefully dia istiqamah kalau ikutkan history ke taska memang penuh tragisss...

Hari nie masa pergi tadi ramai parent datang hantar sampai dalam siap tunggu lagi kat area sek. Tapi aku lepaskan jer Dania maybe sebab ade abang so aku hati kering jerr biarkan mereka masuk dalam sek. InsyaAllah tak da ape2 parent yang datang lepas tu kena halau dengan cikgu. Mesti cikgu pun serabut nak monitor dengan parent pun sibuk nak tengokk anak kalau aku jadi cikgu memang aku persilakan mereka keluar pakar kerana menganggu tugas guru hihi...

So this is 1st day Dania in school nampak ceria ..bahagia..insyaAllah moga berterusan dan berkekalan hendaknya...jadi anak ibu ayah yang solehah..tak tinggal solat dan jadi budak pandai


Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa