Keistimewaan Anak Perempuan

Besar pahalanya menggembirakan anak perempuan.

Kanak-Kanak Overdose Vitamin

Jadilah sahabat dan pendengar untuk anak anda.

Resepi Bayi

Resepi Menyediakan Makanan Anak Kecil Anda

Genius

Bagaimana anak-anak mempraktikkan perkara dan berfikir secara kritis dan kreatif

Bestnyer Main Buih Sabun

Rangsang perkembangan minda dengan main buih sabun

Impak Kem Motivasi

Impak positif daripada kem motivasi

Senarai Simple Recepi For Breakfast

Pelbagai variasi senarai resepi ringkas

21 Tempat Menarik Di Malaysia

Tempat menarik untuk honeymoon, famili day, release tension dsb

Ahad, 26 Julai 2015

Shopping Baju Kanak-Kanak Muslimah Online

Beli baju kanak-kanak muslimah online dari Sweetmuslimah.com dengan pelbagai saiz yang disediakan, contohnya saiz S, M, L, XL, 2XL dan 3XL. Jadi, tak perlu risau samada anak-anak anda ada saiz atau sebaliknya.Baju Muslimah kanak-kanak yang dijual pulak sangat selesa, 100% cotton, kasual, sejuk dan selesa terutamanya untuk kanak-kanak yang lasak. 


Tshirt kanak-kanak muslimah amat sesuai untuk kanak-kanak dari umur sekecil 4 tahun. Sangat EKSKLUSIF design, dengan stock TERHAD dan tidak akan di restock. Jika berminat, jangan berlengah lagi. Boleh klik pada gambar-gambar di atas.Bagi mereka suka tentulah pergi shopping, makan angin dan aktiviti bersama keluarga. Jika anda belum ada baju untuk anak-anak anda, jom bershopping di  peneraju pasaran baju muslimah di Malaysia.

 Okay. Selamat bershopping dan mari menutup aurat. 

Sebarkan bahagia!Budak 14 Tahun Jutawan Dengan Bisnes Affiliate

Pada masa kini, kita sering mendengar bagaimana Internet dapat menjana pendapatan yang sangat lumayan. Ada yang sudah menjadi billionare dan ada juga yang masih tercari-cari produk atau servis yang boleh dijual di internet. Bagaimana dengan anda? Ada sebarang idea? Produk yang meletup?? Cuba baca kisah berikut, bagaimana seorang remaja di Briatain masih di bangku sekolah berjaya menjadi jutawan pada usia yang sangat muda…..KRISTIAN OWENS menjadi jutawan dalam usia baru 16 tahun selepas memulakan perniagaan Internet dua tahun lalu.
NORTHAMPTON – Seorang remaja sekolah di Britain, Christian Owens mencipta sejarah apabila dia berjaya memperoleh kekayaan £1 juta (RM4.9 juta) dalam usia 16 tahun selepas memulakan perniagaannya dua tahun lalu, lapor sebuah akhbar semalam.
Sebenarnya anda tidak perlu mempunyai produk sendiri untuk menjana pendapatan di internet. Mungkin ramai yang tertanya-tanya. Bagaimana?
Jawapannya adalah PROGRAM AFFILIATE.
Artikel ini akan mengupas secara detail apakah yang dikatakan Program Affiliate. Jadi bagi anda yang mahu memulakan perniagaan dan menjana pendapatan di internet teruskan membaca.
Saya rasa tentu anda pernah mendengar istilah affiliate tapi tidak berapa faham. Semoga artikel ini dapat membantu memberi kefahaman kepada anda dan anda dapat menjadi usahawan internet berjaya.
APAKAH PROGRAM AFFILIATE??
Secara mudahnya, dalam program affiliate anda membawa seseorang ke suatu website dan mereka membeli produk atau perkhidmatan dari website tersebut ataupun mereka sign-up @ mendaftar, maka anda dibayar komisyen.
Dalam program ini sesebuah syarikat berkongsi keuntungan dengan anda kerana anda memasarkan produk atau perkhidmatan mereka. Anda akan dibayar komisyen jika berjaya ‘menghantar’ seseorang pelanggan ke syarikat tersebut sama ada secara online @ offline!!

BAGAIMANA MENYERTAINYA?
Sangatlah mudah untuk menyertai Program Affiliate. Terdapat banyak syarikat yang menggunakan sistem ini untuk memasarkan produk mereka melalui pengiklanan di internet. Yang penting untuk menyertainya anda tidak dikenakan sebarang bayaran. PERCUMA!!! Anda dapat menjana pendapatan tanpa modal dari Program Affiliate ini.
Berikut adalah langkah-langkah untuk menyertai Program Affiliate:-
1) Kenal pasti syarikat yang menawarkan Program Affiliate
Terdapat banyak syarikat di Internet yang menawarkan Program Affiliate seperti syarikat yang terlibat dalam penjualan buku, muzik, DVD movies atau games, barangan elektronik, makanan kesihatan, alatan sukan, pakaian, dan lain-lain lagi…..sehinggalah kepada syarikat yang memasarkan perkhidmatan seperti web hosting, web design, search engine, direktori, seminar perniagaan, dan bermacam-macam lagi.
2) Baca, fahami dan bersetuju dengan terma dan syarat yang ditetapkan
Ini amatlah penting bagi mengelakkan sebarang masalah di kemudian hari seperti masalah pembayaran, cara promosi, tempoh luput dan sebagainya. Jika sudah bersetuju, daftarkan permohonan anda dengan mengisi ‘form’ yang disediakan oleh syarikat tersebut.
3) Masukkan link di dalam website anda
Untuk menghubungkan pelanggan ke website syarikat tersebut. anda perlu memasukkan link dalam website anda. Apabila permohonan anda diluluskan, anda biasanya diberikan ‘HTML code’ ataupun ‘link’ yang mengandungi Affiliate ID anda sendiri. Tugas anda hanyalah perlu meletakkan ‘HTML code’ ataupun ‘link’ tersebut ke dalam website anda. Jika ada orang klik dan seterusnya membuat pembelian, maka anda akan mendapat komisyen.
4) Tunggu bayaran komisyen anda (jika ada)
Sebenarnya tiada apa yang perlu dipelajari di sini kerana ianya adalah milik anda, bukannya milik sesiapa yang lain. Jadi terpulanglah kepada anda bagaimana untuk menerima bayaran komisyen tersebut, dan seterusnya terpulanglah kepada anda apa nak dibuat dengan duit tersebut. Ini semua adalah hasil dari usaha anda sendiri dan bukannya orang lain. Jadi hanya anda saja yang berhak!!!

KELEBIHAN PROGRAM AFFILIATE

Program Affiliate yang terbukti mempunyai banyak kelebihannya seperti tersenarai di bawah:-
  1. Tidak memerlukan produk sendiri.
  2. Mudah disertai dan boleh bermula dengan segera.
  3. Boleh disertai secara PERCUMA!!!
  4. Teknik pemasaran sudah disediakan oleh syarikat.
  5. Tidak perlu terlibat dalam urusan jual-beli (diuruskan oleh pemilik produk)
  6. Tidak memerlukan sebarang perisian atau teknik (disediakan oleh syarikat.


Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa