Khamis, 29 Oktober 2015

Contest Review Lynk.my 2015

Contest review Lynk.my 2015 kini sedang berlangsung pasti ramai blogger tak lepaskan peluang sertai mana taknya tawaran hadiahnya sungguh lumayan keseluruhan berjumlah RM4000.

Berlangsung selama dua bulan bermula dari 27 Oktober 2015 sehingga 27 Disember 2015 dan mungkin akan dilanjutkan bergantung kepada budi bicara penganjur. Penyertaan terbuka kepada semua platform blogger warganegara Malaysia, hanya satu penyertaan dibenarkan untuk setiap blogger.  

Cipta satu artikel blog dengan keunikan dan kreativiti tersendiri sam ada menggunakan bahasa Melayu atau Inggeris. Isi kandungan artikel pula  wajib menyentuh berkenaan dengan review sistem lynk dot my secara keseluruhan dan mesti menceritakan tentang pertandingan, kategori serta hadiah yang disediakan. Tiada had untuk tempoh minimum atau maksimum artikel, malah anda dibenarkan menulis secara bebas tetapi jangan menyentuh sensitiviti kaum dan agama, kalau jadi viral  tak pasal-pasal masuk lokap.


Apa itu Lynk.My?

Mesti semua orang nak tahu apa itu lynk.my. Laman web lynk.my adalah penyedia perkhimatan pemendekkan pautan laman web atau url shortener. 

lynk.my laman web  yang semakin popular dan memberi saingan sengit kepada laman web yang menyediakan servis pemendekan url atau url shortener sama seperti https://goo.gl/, https://bitly.com/ dan tinyurl.com/. Pembangun perkhidmatan ini dari anak tempatan Malaysia dan ianya lebih mudah dan "user friendly" so senang nak masuk link kat twitter ke atau instagram dan juga nak promosi bisnes dan affiliates.

Kelebihan Lynk.my

Ada banyak lagi kelebihan menggunakan servis Lynk.my ini, seperti di bawah:
  • URL dipendekkan untuk target audience Malaysia (dot my).
  • Pendaftaran adalah percuma dan mudah.
  • Ia diuruskan oleh syarikat Malaysia.
  • Anda dibayar untuk kongsi URL Lynk.my
  • Bayaran income yang anda dapat dikreditkan terus ke dalam akaun bank, bukan menerusi Paypal atau mana-mana servis third-party.
  • Ia juga platform untuk mempromosikan produk, servis dan perniagaan anda dengan harga serendah RM10.
  • Ia menyediakan satu sistem yang mempunyai smart-filtering untuk pengiklan rasa berbaloi menggunakan servis dari Lynk.my.
  • Anda boleh buat tracking URL entri menerusi Lynk.my - sangat sesuai jika anda ada advertorial post untuk ketahui jumlah klik (statistik).
  • Ia memberikan kemudahan untuk pengguna internet di Malaysia mempromosi satu-satu URL atau pautan secara mudah dan berkesan.
  • Tiada yuran pendaftaran dikenakan untuk meletakkan iklan promosi di Lynk.my untuk usahawan online Malaysia. 

1. Publisher
 


Apabila menjadi ahli dalam lynk.my, secara automatiknya anda layak menjadi Publisher. Sebagai Publisher, anda akan mendapat peluang menjana pendapatan pasif. Setiap 1,000uv anda akan menerima bayaran sebanyak RM5. Satu peluang mudah untuk menghasilkan pendapatan di alam maya

2. Advertiser


Menjadi ahli lynk.my anda diberi keistimewaan untuk beriklan melalui rakan-rakan media lynk.my dengan bayaran hanya RM10 tanpa sebarang yuran pendaftaran atau cas bulanan!

Jana Income Dengan Lynk.my 

Satu lagi kelebihan menggunakan servis memendekkan URL menerusi Lynk.my ialah yang pastinya memang best kita boleh jana income menerusinya. Setiap kali kita kongsi link atau URL miliksendiri yang telah dipendekkan menggunakan Lynk.my ini, anda akan dibayar sapa nak bagi kan dah guna promot url sendiri



Contest Review Lynk.my 2015 ini menyediakan hadiah wang tunai lumayan untuk 3 pemenang bagi setiap 3 kategori, iaitu:
  • Top SEO - RM500, RM300, RM100
  • Top lynkUndi - RM500, RM300, RM100
  • Top Creative - RM1000, RM500, RM200
  • Istimewa kepada 50 penyertaan terawal

    • Akan menerima Gajet Khas daripada ikedaikami.com yang bernilai RM40
Hadiah akan diposkan ke alamat yang diberikan melalui akaun di lynk.my

       
    



 Klik Banner Di Bawah Untuk Sertai

Berlangsung selama dua bulan bermula dari 27 Oktober 2015 sehingga 27 Disember 2015 dan mungkin akan dilanjutkan bergantung kepada budi bicara penganjur. Penyertaan terbuka kepada semua platform blogger warganegara  Malaysia, hanya satu penyertaan dibenarkan untuk setiap blogger.                 Cipta satu artikel blog dengan keunikan dan kreativiti anda sendiri samada menggunakan bahasa Melayu atau Inggeris. Isi kandungan artikel pula  wajib menyentuh berkenaan dengan review sistem lynk dot my secara keseluruhan dan mesti menceritakan tentang pertandingan, kategori serta hadiah yang disediakan. Tiada had untuk tempoh minimum atau maksimum artikel, malah anda dibenarkan menulis secara bebas tetapi jangan menyentuh sensitiviti kaum dan agama, nanti tak pasal pasal jadi viral masuk lokap.


Jom kawan2 join mana tahu luck dapat hadiah lumayan. Jangan lupa vote saya ye pasti saya vote anda pula.

http://lynk.my/LI3

 

20 comments :

MILx HASHIM berkata...

jalan2 dari segmen yang sama CONTEST REVIEW LYNK.MY 2015

calrase patrick berkata...

Good luck :).. kalau menang do belanja saya hihi

MYiDEAKiNi [dot] com berkata...

Jalan singgah menghinggap dari segmen yang sama...anyway good luck yer..

Contest Review Lynk.my 2015

Zul Azizi berkata...

Miaoo...Miaoo...Miaoo
Jalan-jalan singgah cari makanan dalam blog tuan...
Miaoo-miaoo nak ucapkan Semoga berjaya untuk kontes ni...

Jangan lupa klik yer (untuk tabung si miao-miao)--->Contest Review Lynk.my 2015

Tasha Aqisha berkata...

good luck.. dari contest review lynk.my 2015 jugak...

Tok Puteh berkata...

Contest yang menarik
moga berjaya

jom singgah sini pulak: http://www.anakulucheka.com/contest-review-lynk-my-2015/

Top Seo Friendly berkata...

Salam buat Akula...Semoga berjaya dalam contest review lynk.my 2015.

Top Seo Friendly berkata...

Salam buat Akula....Semoga berjaya dalam contest review lynk.my 2015.

Bin Muhammad berkata...

Ramai sekali yg buat review lynk.my nih...
Semoga berjaya ya!

Rossa Calla berkata...

Contest Lynk.my ini memang lumayan. Semoga anda terpilih menjadi salah seorang pemenang

weschairs berkata...

Semoga berjaya dan selamat bersaing..

Mohd Adib berkata...

salam good luck dalam Contest Review Lynk.My 2015 ye

Astrallusion Arc berkata...

Menarik.. Gud luck :)
Contest Review Lynk.my by Astrallusion Arc

kenny977world berkata...

selamat mencuba dan semoga sentiasa sukses selalu

Aizen Nasa berkata...

Selamat bertanding...semoga berjaya....

Aya Norbayah berkata...

Semoga berjaya

Jemput jenguk Artikel Aya pula.. baru join..heeee

http://www.bloggerwanita.com/contest-review-lynk-my-2015/

suffer8zine berkata...

Semoga suksess dalam Contest Review Lynk.My 2015

Hasrul Hassan berkata...

Goodluck dengan contest review lynk.my 2015 ini ..

- hasrulhassan.com -

Sani berkata...

Salam perkenalan. Moga Berjaya dalam Contest Review Lynk.my 2015

Keladi Ubi berkata...

Menarik dan padat...insyallah ada peluang utk mng...tq to Lynk.my


Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa