Rabu, 30 September 2015

Fefeling Percutian Oversea Di Malaysia Ado!!






Kalau nak percutian ala2 Maldives jom kite bercuti di Pantai Timur buat susah2 abis duit pergi Maldives kalau kalau Malaysia ada pantai yang cantik ala2 maldives bukan macam port dickson ko jom cheack in.
Tempat yang jauh dari kesesakan ibu kota ini boleh membuatkan korang rasa tenang, hilang segala stress di tempat kerja. Harga pun not bad.
Korang tak perlu habiskan banyak duit untuk ke luar negara, Villa Danialla Beach Resort yang terletak di Pantai Kandis, Jalan Tok Bali Bachok, Kelantan ini pasti membuatkan korang rasa terpukau dan korang mesti akan suka! Nak tahu apa sebabnya? Meh sini kitaorang jelaskan.


Keindahan Pantai Yang Seakan-Akan Maldives





Harga Yang Berpatutan



Harga yang korang boleh dapatkan adalah serendah RM298! Memang agak mahal daripada resort lain, tapi kira oklah kan tempat cantik harga mestilah kena cantik, at least jimat sikit daripada pergi ke Maldives.
Ada 9 jenis bilik/villa yang korang boleh pilih mengikut kesesuaian korang.

1. Villa Russkaya



2. Villa Dato’ Siti




3. Villa Haflin


4. Villa Matahari/Villa Fatimah



5. Villa Ombak


6. Villa Zainab


7. Villa Meriam



8. Villa Hamat

9. Villa Sarah









Bagi yang ingin percutian ke Australia boleh lah try stay di Masbro Village Paya Rumput

Inilah dia Masbro Village di Paya Rumput, Melaka! Ada macam ala-ala Australia tak? Untuk pengetahuan korang, tempat ni baru je dibuka. Pada awalnya owner buat village untuk mereka stay adik beradik bila time balik kampung then mereka decide buat homestay bila mereka tak duk dari kosongkan baik buat homestay masyuk gak then bila. Kalau korang nak jadi antara orang yang terawal bercuti dekat sini, boleh check details seperti di bawah:

Harga promo: RM 250 / malam (Boleh muat sehingga 6 orang untuk setiap rumah)

Kemudahan di dalam rumah:
Ruang tamu dengan sofa, TV dan meja makan
Dapur dilengkapi mikrowave, cerek, peti ais dan pinggan mangkuk, sudu dan cawan
2 katil saiz queen di tingkat atas dan 1 katil sofa di tingkat bawah
2 penghawa dingin
2 bilik air dengan pemanas
Ruang parking
5 minit berjalan kaki ke Tesco Cheng Stadium Hang Jebat
7km ke bandar Melaka
6km ke Ayer Keroh
12km ke Tg Bidara


Untuk tempahan: 012-370 4038














0 comments :


Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa