Khamis, 10 September 2015

100 Followers ? GIVEAWAY Contest 2015

Jom join giveaway nie mana tahu peluang dapat RM200 kalau dapat kira hadiah besday la bulan October insyaAllah. Just try mana tahu ada luck lagi pun sapa nak bagi duit free2 kan


OH Ada SYARAT WAJIB ! All Done :)

3 Syarat-syarat wajib :

- WAJIB FOLLOW MKHAI.com

- WAJIB LIKE Fan Page MKHAI -->

- WAJIB FOLLOW Instagram MKHAI

http://www.mkhai.com/2015/09/100-followers-giveaway-contest-2015.html

  " Pengalaman pertama saya berblog ? Actually tujuan saya berblog nak simpan tips2..panduan berguna about parenting sebagai rujukan sendiri but tak sangka ada followers siap ada email tanya macam2. Then saya buat sket cerita about my kids tujuannya sebagai diari  online buat mereka mana tahu tak sempat nak cerita tetang pengalaman pahit manis mereka masa kecil so maybe they can read form here :). "


Blog yang di tag

http://budakbandunglaici.blogspot.com/
http://kisahsinenot22.blogspot.com/
http://cxopportunities.blogspot.com/
http://jarikecilmenaip.blogspot.com/
http://cahayanurlight.blogspot.com/

Tempoh Contest : 8/9/2015 - 8/10/2015

 

Hadiah Menarik Menanti Anda !

RM200

 

Macam mana nak menang ?

Entry yang menarik dan Traffic Sources yang paling banyak

3 comments :

irra yyan berkata...

mommy singgah sini dan follow #143

Aisyhah Nyais berkata...

goodluck.... saya pon join ga ni , hehehe. http://apple-crunchh.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

Mimi Kyumi berkata...

Mimi Singgah Sini..Dari Segmen Yg Sama..

http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html#.VhSdM-yqqko

Semoga Berjaya Dapat Rm200 Tu..Ahahaha


Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa