Ahad, 16 Ogos 2015

Nak Buat Duit? Jom Join Simple Hijab Affiliate Agent Percuma Jerr!



Kalau uols pernah beli tudung online, mesti pernah nampak simple hijab produk kan... Simple hijab banyak mengeluarkan video di youtube tentang cara mengenakan simple hijab mereka.Sekarang ni mereka sedang membuat tawaran untuk sesiapa yang berminat untuk menjadikan perniagaan affiliate untuk barangan mereka.

            Sistem affiliate mereka akan mula beroperasi pada bulan September nanti. So jangan lepaskan peluang sesiapa yang berminat untuk menyertai mereka bolehlah mula mendaftar sekarang. klik SimpleHijab .Kemudian klik daftar.

            Kepada yang masih baru dalam dunia affiliate, saya nak cerita sikit apa itu affiliate.

Affiliate ni macam agen pengiklanan.Kita iklankan produk dan bagi link untuk pelanggan beli online.Kalau kita mendaftar affiliate simple hijab, kita sebenarnya sedang bekerja menjual barangan simple hijab dan akan mendapat komisyen bagi setiap pembelian barangan simle hijab.

           Macam mana jual barang dengan affiliate?

Bila kita mendaftar, kita akan diberikan link khas sebagai mengenali identiti siapa yang sedang mengiklankan barangan simple hijab ni.Kita cuma perlu memberitahu sesiapa sahaja yang kita mahu tentang produk simple hijab dan berikan link untuk membawa mereka ke laman simple hijab untuk menempah produk tersebut.

            Tanpa modal, tanpa simpan barang, tanpa pos barang, hanya share link dan dapatkan pendapatan dari hasil jualan.Mudah kan?Affiliate ni tak semestinya kita ada blog.Share kat facebook pun boleh...instagram pun boleh... tapi kalau ada blog tu kira satu bonus jugalah...tapi tak boleh juga hanya tunggu kat blog.Kena iklankan produk dan link supaya barangan kita laku.
 
 
1. Pendaftaran adalah percuma. Tiada sebarang yuran atau caj yang akan dikenakan.
2. Anda tidak perlu menyimpan sebarang stok.

3. Anda tidak perlu menguruskan order atau pembelian.

4. Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsap dan bersedia untuk menerima komisen.

5. Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 10% bagi setiap pembelian (tertakluk kepada barangan) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh anda ke sistem kami.

6. Tiada had tempoh yang ditetapkan untuk penerimaan komisen bermaksud anda akan tetap menerima komisen selagi mana SIMPLEHIJAB beroperasi.



Pernahkah anda terfikir untuk memulakan perniagaan tudung tetapi kekurangan modal dan kepakaran? Tak mengapa. Jom sertai program affiliate tudung SIMPLEHIJAB dan berpeluang menjana pendapatan sampingan setiap sebulan. Daftar sekarang !
Apakah keistimewaan yang dibawakan oleh sistem affiliate SIMPLEHIJAB ini adalah:
1. Pendaftaran adalah percuma. Tiada sebarang yuran atau caj yang akan dikenakan.
2. Anda tidak perlu menyimpan sebarang stok.
3. Anda tidak perlu menguruskan order atau pembelian.
4. Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsap dan bersedia untuk menerima komisen.
5. Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 10% bagi setiap pembelian (tertakluk kepada jenis tudung) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh anda ke sistem kami.
6. Tiada had tempoh yang ditetapkan untuk penerimaan komisen bermaksud anda akan tetap menerima komisen selagi mana SIMPLEHIJAB beroperasi.
Apa yang lebih menarik lagi?
• Anda boleh meningkatkan lagi komisen anda dengan cara mengajak lebih ramai rakan-rakan anda untuk menjadi Affiliate Agent kami dengan menggunakan Unique URL atau link yang disediakan di ruangan dashboard akaun anda.
• Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 5% bagi setiap pembelian (tertakluk kepada barangan) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh 'your referred agents' ke sistem kami.
• Namun anda tidak akan menerima sebarang komisen bagi pembelian daripada pelanggan yang di-referred oleh agent yang di-referred oleh 'your referred agents'.
 


            Jom cepat daftar SimpleHijab .

0 comments :


Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa