Khamis, 25 Jun 2015

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015

Assalamualaikum wbt
Salam Ramadhan buat semua....

Nie aku nak cerita bagi mereka yang nak membeli barangan persiapan raya boleh tengok dalam www.nile.my. Aku sure korang pasti terkedu tengok price die dan teruja dengan barangannya. Kalau tempat lain RM150 dapat selai dua baju tapi di www.nile.my korang boleh dapat macam bende dengan jumlah tersebut siap delivery tak payah penat jalan-jalan. Sure korang akan cakap "biar betull nie.." hehehe.....so just klik link di bawah. Ini adalah barangan pilihan aku  sempena Jualan Raya Meletop 2015 bersama nile....


http://www.nile.com.my/page.php?cd=101

Website Shopping Online Malaysia menganjurkan giveaway khas untuk Malaysian blogger sempena Jualan Raya Meletop 2015 di nile.com.my. 


Product: Round Neck T
Price Meletop: RM8.50
Date: 29/06/2015
Time: start 2.00pm
Quantity: 200 pieces

Product: Cardigan/Sweater
Price Meletop: RM9.90
Date: 29/06/2015
Time: start 4.00pm
Quantity: 200 pieces



Product: Dual Color Woman Flats
Price Meletop: RM9.90
Date: 01/07/2015
Time: start: 3.00pm
Quantity: 100 pairs



Product: Haniya Embroidery DressPrice Meletop: RM29.90
Date: 02/07/2015
Time: start: 2.00pm
Quantity: 80 pieces


Product: Hit Color Woman Bag
Price Meletop: RM7.90
Date: 03/07/2015
Time: start: 2.00pm
Quantity: 300 pieces


 Product: Crocodile Design 3-in-1 Woman Bag
Price Meletop: RM28.90
Date: 03/07/2015
Time: start: 4.00pm
Quantity: 200 pieces



Product: Haniya Paisley Jubah
Price Meletop: RM29.50
Date: 06/07/2015
Time: start: 11.00am
Quantity: 100 pieces


Product: Haniya Shoulder Design Blouse
Price Meletop: RM14.90
Date: 06/07/2015
Time: start: 2.00pm
Quantity: 140 pieces

Product: Haniya Mix Color Blouse
Price Meletop: RM19.90
Date: 06/07/2015
Time: start: 4.00pm
Quantity: 80 pieces



selamat membuat entry dan jangan lupa email link  Jualan Raya Meletop 2015 ke give_away@nile.com.my

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015
Link blog :
Nama Penuh :
No. Telefon :

Check result  di sini <<.. Tarikh tutup ialah 14/07/2015 , 11.59 pm



Selamat Mencuba dan Good Luck

0 comments :


Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa