Keistimewaan Anak Perempuan

Besar pahalanya menggembirakan anak perempuan.

Kanak-Kanak Overdose Vitamin

Jadilah sahabat dan pendengar untuk anak anda.

Resepi Bayi

Resepi Menyediakan Makanan Anak Kecil Anda

Genius

Bagaimana anak-anak mempraktikkan perkara dan berfikir secara kritis dan kreatif

Bestnyer Main Buih Sabun

Rangsang perkembangan minda dengan main buih sabun

Impak Kem Motivasi

Impak positif daripada kem motivasi

Senarai Simple Recepi For Breakfast

Pelbagai variasi senarai resepi ringkas

21 Tempat Menarik Di Malaysia

Tempat menarik untuk honeymoon, famili day, release tension dsb

Ahad, 14 September 2014

Raya Pertama 2014 Buat Hakeem

Tiba baru rase nak update pasal raye thn 2014 ni walaupun dah nak jumpa raya haji pulak. Tahun lepas berempat memboyot membawa perut tapi tahun ini sudah berlima. Ini la budak yang ibu usung perut itu, sudah setahun umonye. Dah sambut besdaynya pada 27/8/14. Keep always smart sayang moga menjadi saham yang bermakna buat ibu dan ayah.


 Masa umo sebulan. Bambam giler
 This time hakim tak nak pakai kopiah letak je dia baling.....ini kopiah turun temurun dari arwah aki
 "Akula pemyambung warisan" besdayku disambut dalam bulan kemerdekaan
 Gelagat dua pasangan kembar tak seiras yang x reti duk diam di rumah tok yang
We

Impian Ke Guilin

Last month ade tengok rancangan travelog ke Guilin, China. Memang Guilin salah satu tempat yang menarik perhatianku sebab suasana yg classy, calm dengan scenery yg sangat  cantik dan mendamaikan. Ia ibarat salah satu tempat yang dikenali "life of heaven" syruga dunia. Guilin juga merupakan tempat yang sering menjadi pilihan pembuat filem sebagai lokasi untuk filem bercorak pengembaraan sebab ia sangat klasik. So aku berimpian untuk sampai ke sana. So Guilin wait for us. personal loan












Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa