Keistimewaan Anak Perempuan

Besar pahalanya menggembirakan anak perempuan.

Kanak-Kanak Overdose Vitamin

Jadilah sahabat dan pendengar untuk anak anda.

Resepi Bayi

Resepi Menyediakan Makanan Anak Kecil Anda

Genius

Bagaimana anak-anak mempraktikkan perkara dan berfikir secara kritis dan kreatif

Bestnyer Main Buih Sabun

Rangsang perkembangan minda dengan main buih sabun

Impak Kem Motivasi

Impak positif daripada kem motivasi

Senarai Simple Recepi For Breakfast

Pelbagai variasi senarai resepi ringkas

21 Tempat Menarik Di Malaysia

Tempat menarik untuk honeymoon, famili day, release tension dsb

Isnin, 26 Mei 2014

Mother's Day

Bercerite mengenai hari ibu walaupun sudah beberapa minggu sudah lepas and nak jumpa hari ayah pulak. Tapi ada sesuatu yang menggeletek hatiku terutama anak bujangku haikal.Sebelum hari ibu dia ada bagi tau haikal ada misteri nak bagi ibu tapi nanti sebab cikgu da amik sebab cikgu nak letak plastik meaning laminate. Ok "Im waiting".

Bila cikgu dia bagi then die tunjuk kat aku "ini dia ibu misteri utk ibu" memang die suka guna perkataan misteri sepatutnya org selalu sebut surprise or kejutan. Memang penuh tanda tanya tengok book mark yg haikal buat tu puas pikir apa 'y.a.d.s.e.u.t' ape tu memang misteri betul la. Pastu dia cakap dia tulis terbalik baru perasan word 't.u.e.s.d.a.y' ...hahaha. So tertanya balik kenapa tuesday kenapa bukan word lain contoh "selamat hari ibu" or "happy mother's day".

Then baru dia explain sebab tuesday tu hari ibu meaning hari ibu jatuh pada hari selasa tuesday tu la. Hehe..memang sangat kelakar pemberian haikal tahun ini utk hari ibu.
Dania pulak pun da siap bagitau nak bagi sesuatu buat ibu tp teacher amik dlu sebab nak balut plastik. Memang masa amik dia dari sekolah hari itu terus dia wish selamat hari ibu memang teacher dah ajar camtu kot. Very sweet my doter.....



Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa