Rabu, 10 Disember 2014

PlayGround...


Rasenya dah lama tak jumpa playground cenggini tak tau kat tempat lain. Tapi masa childhood inilah bentuk playground yang aku hadap masa kami sekeluarga tinggal dalam kem…kat kem sungai udang Melaka because arwah abah dulu komando..klasik sangat weh tapi sekarang playground kanak-kanak lebih upgrade untuk ciri2 keselamatan.


Tapi best playground cenggini lebih thrilled kanak-kanak dapat menjana kemahiran motor mental dan fizikal dalam setiap permainan yang dicuba. Aku rase playground macam ni da kira legend tapi kalau zaman aku dulu lagi banyaklah bentuk permainannya....



Hakim selamba jer main....



konon2 nak try lepas tangan la nie
nak amik angin kat tasik la pulak.....
dania takut main jongkang jongket sbb bila time di atas die rase tinggi

Berlagak steady konon nak protect adik
swinggg....Ayah terpaksa buaian tak sesuai untuk toddler
Haikal cuba panjat yang paling tinggi
buaian pusing


Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa