Isnin, 24 November 2014

Peraduan #NamaSiapaHebat Kereta Kompak Proton



Kalau tengok pada tajuk once semua orang dah tahu kereta tersebut adalah Proton Iriz dan winner die adalah remaja India dari kolej swasta berumor 20 tahun Rishalaini A/P Alagapan. Walaupun  mr hubby  dapat consolation prize it's ok dari tak dapat apa bukan kena bayar pun nak sertai cuma bagi idea nama jer and description why you give that name.




Daripada 44,650 lebih penyertaan di mana 92% daripadanya dihantar menerusi dalam talian dan selebihnya melalui kiriman pos hanya seratus lebih dipilih sebagai pemenang dah kira nasib baik sangat. Congrats mr hubby cuma dia macam ralat sikit dia cakap dia ada bagi nama banyak termasuk nama Iriz cuma ejaan dia Iris la then decription dia kurang power tak banyak penerangan. Nak tahu why dipilih Iriz sebagai nama kereta kompak proton nie Iris merupakan bahagian pada mata manusia yang bertanggungjawab mengawal jumlah kemasukan cahaya pada retina yang boleh dianggap sebagai simbolik pada “elemen semula jadi dari Proton untuk melihat penumpang di dalam kenderaan.”




Abjad “Z” telah menggantikan “S” bagi memberikan sebutan yang lebih segar. Malah Proton juga mendakwa nama ini menjadi pilihan utama untuk menarik minat lebih ramai sasaran pembeli khususnya generasi muda. So winner  peraduan ‘Nama Siapa Hebat’ milik Rishalaini berjaya membawa pulang hadiah utama iaitu Proton Iriz 1.6 Premium CVT bestkan and well done to my mr hubby en. Nan.


Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa