Ahad, 14 September 2014

Raya Pertama 2014 Buat Hakeem

Tiba baru rase nak update pasal raye thn 2014 ni walaupun dah nak jumpa raya haji pulak. Tahun lepas berempat memboyot membawa perut tapi tahun ini sudah berlima. Ini la budak yang ibu usung perut itu, sudah setahun umonye. Dah sambut besdaynya pada 27/8/14. Keep always smart sayang moga menjadi saham yang bermakna buat ibu dan ayah.


 Masa umo sebulan. Bambam giler
 This time hakim tak nak pakai kopiah letak je dia baling.....ini kopiah turun temurun dari arwah aki
 "Akula pemyambung warisan" besdayku disambut dalam bulan kemerdekaan
 Gelagat dua pasangan kembar tak seiras yang x reti duk diam di rumah tok yang
We

0 comments :


Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa