Rabu, 17 September 2014

#Floria2014


Floria 2014 walaupun da lama dah end bulan 6 aritu just wanna to story mmg kami suka cite yang lepas2 ni.Walaupun org cakap benda lama jangan dikenang namun cite lama kena kenang jugak jika ia memori yg indah. Just want to share picture2 gelagat our kids yang haru sangat. Because one of the pic dapat top 5 utk kategori fotogenik sempena competition floria2014 baru ini. So kami dapat saguhati..jadi lerr kann.

MasyaAllah cantik nyer bunga ini termasuk saya..:)
cute tak saya??
nak tanam pokok ni kat umah
pose kids yang tak menahan..:)
penat nak rehat jap
sempat main dlu
tak de jentik2 ke kt dlm ni ibu..kid ask me
Hakeem melihat gelagat abg and kakak yang agak poyo..hihhi
Hakeem nak try main game



Dania posing tak abis2

Haikal penat tunggu dania yg tak abis nak pose
This pic yang dapat top 5

0 comments :


Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa