Rabu, 24 September 2014

Always Support Mr Hubby


Kejayaan seorang lelaki?? who's behind them either ibu or isteri, kekasih atau siapa sajalah yang pasti wanita tulen. So to whom yang ada hubby kalau mempunyai hobi amik gambar ke, kumpul stem ke, robot ke apa2 je you should be support him.Cuma perati sikit takut overdose takut give feed back yang buruk atau menjejaskan finance itu tahap ekstrim.

So for my suami ini, Mr Nan apa saja dia buat aku akan support kalau ia mampu menjadi sumber brilliant tapi kalau nampak wasting berkurunla aku membebel nasiblah kalau bernanah telinga mendengarnya. Macam2 bende dia fikir nak buat, memang lelaki camtu cuma kadang2 amik time nak eliminate biasalah buah fikiran merekakan gempak...gempakla sangattt.


website eshop


Mr Nan suka fotografi so pejam mata jer tgk kamera berserta gajet2 yang beribu-riban itu. So now dia tambah hobi baru nak tambah sumber pendapatan katanya isi masa iaitu design and printing t-shirt and also mug. Ramai jugak orang order start dari kawan-kawan so jd viral mulut ke mulut banyak order jugak ada time sampai tak cukup kaki tangan but ade time melangut je tengok machine tu tak beroperasi then print baju sendiri and kids hahah. Boleh terjah this website ESHOP kalau nak order confirm berpatutan and puah hati. Disamping design and printing ada jugak services lain like web hosting and so on just click the website okay.
Mr Nan workspace..kids not allowed
 Antara design t-shirt yang popular sekarang T SHIRT "I AM"
Contoh design mug

Dan satu plan dia yang telah dilaksana, he developed website untuk barangan terpakai like perabut, perkakas, pakaian and kenderaan terpakai, pre love or secondhand service pun boleh .Just visit this website TERPAKAI boleh iklan macam2 sebab ia percuma je pun. Kalau nak buat amal kebajikan pun boleh jika nak sedekah barangan terpakai kepada badan2 amal buat iklan macam biasa then bhgn price tu letak rm0 lah... free kan. So anybody jangan lepaskan peluang ini. Actually banyak sangat idea die yang nak dibuat tapi tengok sumber capital untuk laksanakan.
website www.terpakai.my

So for those yang hubbynya mempunyai hobi pelik2 we must support but should be monitor  them everytime..hoyehhh..

0 comments :


Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa