Khamis, 15 Mei 2014

SeLaMaT HaRi GuRu...


Hari ini 16 Mei 2014, semalam penat melayan kids denga projek art diorg sempena hari guru. Habis satu rumah bersepah dengan kertas guntingan dan mcm2 lagi.Rasenye nyamuk pun tak ingin nak dtg tgk keadaan kesepahan itu..huhuh. Mata aku da bengkak tapi layan kan laaaa. Tiba2 ayah buka request sape nak buat mug or fridge magnet so mereka apa lg sibuk suh aku google kt tenet design2 yg best2 utk deco kt mug and fridge magnet. Memang penat melayan kehendak mereka yg besar dengan cara besar yg baby dengan ragamnya. Takpe yg penting kids happy penat sket2 biasala cuma yg stress keadaan kesepahan itulaaa.
Decorative utk design fridge magnet

Antara design yang dipilih oleh kids


0 comments :


Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa