Khamis, 22 Mei 2014

Redbull Air Races

Last saturday aritu iaitu 17 Mei 2014 ade air races kat Putrajaya bawah anjuran redbull punyer. Memang dah lama kids excited nak tgk pertunjukkan planes since they're watching cartoon movie cite "planes" kt alamanda masa aku peknenkan Hakim.



 see...not bad ape view utk org tiket free

Oleh sebab tiketnya sgtla mahal kalau utk tengok sorang boleh la kot tapi we decided nak tengok jugak memang ayah find out best port terbaik punyer khusus utk pemilik tiket free. So we all tengok kt area tasik dekat lakeview cyberjaya. Ok what dari view situ masih clear sangat.

 
pose danish haikal ..die yg terlebih2
So kira not badlaa..kids pun puas hati siap melompat-lompat lagi tengok pertunjukkan planes. Bila dah boring diorang mulala kutip2 daun, batu then baling dalam tasik so ape lagi balik lepas tu. Tu la schedule utk last weekand.


at last duk tengok rumput..pokok..kutip daun and baling batu....

0 comments :


Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa