Keistimewaan Anak Perempuan

Besar pahalanya menggembirakan anak perempuan.

Kanak-Kanak Overdose Vitamin

Jadilah sahabat dan pendengar untuk anak anda.

Resepi Bayi

Resepi Menyediakan Makanan Anak Kecil Anda

Genius

Bagaimana anak-anak mempraktikkan perkara dan berfikir secara kritis dan kreatif

Bestnyer Main Buih Sabun

Rangsang perkembangan minda dengan main buih sabun

Impak Kem Motivasi

Impak positif daripada kem motivasi

Senarai Simple Recepi For Breakfast

Pelbagai variasi senarai resepi ringkas

21 Tempat Menarik Di Malaysia

Tempat menarik untuk honeymoon, famili day, release tension dsb

Khamis, 16 Mei 2013

Danish Haikal & Dania Ikut Jejak Ayah Suka Amik Gambar

Little Nia & abangnye pantang ada gajet di tangan tak kisah hanset ke tablet ker or ipad mesti die 'shoot' pic macam2. Agak bahaya habit nie kalau hanset yang ade install dropbox pic akan terus display dalam google plus jika dalam hanset ada google plus dan jika kita 'on' kan sync akan terus 'display' ke facebox or twitter. So kena jaga habit mereka ini takut pic yang tidak sepatutnya diambil tersebar....

Beberapa pic yang diambil dalam rumah......






 Pokok ni nenek bagi so Haikal & Dania rajin la siram nak tengok pokok sapa cepat besar dan mengeluarkan hasil. Secara tak langsung boleh pupuk sikap bertanggungjawab diorg.
Sampai dalam laci tempat simpanan rempah-ratus




Ayah's workspace




Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa