Khamis, 16 Mei 2013

Danish Haikal & Dania Ikut Jejak Ayah Suka Amik Gambar

Little Nia & abangnye pantang ada gajet di tangan tak kisah hanset ke tablet ker or ipad mesti die 'shoot' pic macam2. Agak bahaya habit nie kalau hanset yang ade install dropbox pic akan terus display dalam google plus jika dalam hanset ada google plus dan jika kita 'on' kan sync akan terus 'display' ke facebox or twitter. So kena jaga habit mereka ini takut pic yang tidak sepatutnya diambil tersebar....

Beberapa pic yang diambil dalam rumah......






 Pokok ni nenek bagi so Haikal & Dania rajin la siram nak tengok pokok sapa cepat besar dan mengeluarkan hasil. Secara tak langsung boleh pupuk sikap bertanggungjawab diorg.
Sampai dalam laci tempat simpanan rempah-ratus




Ayah's workspace



2 comments :

Azi berkata...

WORKSPACE TU KLU MY ANAK2 HABISLA DI KACAUNYA...

*SY KEJE KAT KDN

Akula berkata...

sama la anak saya pun itu kebetulan sebenarnye ade pic yg berselerak saya tak masukkan


Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa