Keistimewaan Anak Perempuan

Besar pahalanya menggembirakan anak perempuan.

Kanak-Kanak Overdose Vitamin

Jadilah sahabat dan pendengar untuk anak anda.

Resepi Bayi

Resepi Menyediakan Makanan Anak Kecil Anda

Genius

Bagaimana anak-anak mempraktikkan perkara dan berfikir secara kritis dan kreatif

Bestnyer Main Buih Sabun

Rangsang perkembangan minda dengan main buih sabun

Impak Kem Motivasi

Impak positif daripada kem motivasi

Senarai Simple Recepi For Breakfast

Pelbagai variasi senarai resepi ringkas

21 Tempat Menarik Di Malaysia

Tempat menarik untuk honeymoon, famili day, release tension dsb

Jumaat, 22 Jun 2012

SuKaneka Anak CE

Sukan Tahunan Cemdekiawan Educare Daniah Haiqal my hero rumah hijau (anak2 pak belalang) & my princess Dania Hadijah rumah merah (little lady birds). Seronok tengok diorang bermain. Awal2 pagi dah bangun sebab tak sabar nak bersukan.




 Dania masuk pertandingan menolak bola gergasi bagi kategori umur 3 tahun dapat no 1










 Tak sia2 Haiqal berlatih lari dalam sarung bantal di rumah dia dapat tempat ke 2 bagi kategori umur 5 tahun "lari dalam kain pelikat"...hehehehhe










What I feel here sangat berbangga bila anak2 ku buat sesuatu dengan bersungguh2 dan melakukannya dengan sebaik yang  boleh. Begitula perasaan yang sama yang dirasai oleh ma dan arwah abah bila melihat kejayaanku. Ma dan Arwah Abah aku kini sudah menjadi ibu dan aku punyer perasaan yang sama juga.


Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa