Keistimewaan Anak Perempuan

Besar pahalanya menggembirakan anak perempuan.

Kanak-Kanak Overdose Vitamin

Jadilah sahabat dan pendengar untuk anak anda.

Resepi Bayi

Resepi Menyediakan Makanan Anak Kecil Anda

Genius

Bagaimana anak-anak mempraktikkan perkara dan berfikir secara kritis dan kreatif

Bestnyer Main Buih Sabun

Rangsang perkembangan minda dengan main buih sabun

Impak Kem Motivasi

Impak positif daripada kem motivasi

Senarai Simple Recepi For Breakfast

Pelbagai variasi senarai resepi ringkas

21 Tempat Menarik Di Malaysia

Tempat menarik untuk honeymoon, famili day, release tension dsb

Rabu, 6 Jun 2012

Robot tuh Pandai Masakk..


Baru2 nie last two week we all anak beranak pegi tgk cite nie sbb ayah dpt tiket free dari bossnyer sbb boss tempat keje ayah ade syer dalam movie nie. Bukan kami sahaja tapi satu ofis ayah kiranya satu cinema tu booked  khusus untuk ofismate die aje. Da la dapat tiket free  utk empat orang popcorn & air pun free juga.Alhamdulillah. Nak jadikan cerita my twins mula2 cam takut jugak sbb cite tu cite action sebelum selalu tengok cite kartun jer tak de masalah. Tapi lama2 diorg enjoy la tgk robot tuh. Quite ok tapi tak bolehla nak challenge cite "Transformer" at least sesuatu yang boleh dibanggakan untuk filem tempatan.


Yang kelakarnya Dania boleh cam hero cite "Mantera" tu Tomok. Last night tengok Master Chef Selebriti Malaysia, tiba2 die jerittt..."Ibu robot tu pandai masak la ibu"heheheheh.......


Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa