Keistimewaan Anak Perempuan

Besar pahalanya menggembirakan anak perempuan.

Kanak-Kanak Overdose Vitamin

Jadilah sahabat dan pendengar untuk anak anda.

Resepi Bayi

Resepi Menyediakan Makanan Anak Kecil Anda

Genius

Bagaimana anak-anak mempraktikkan perkara dan berfikir secara kritis dan kreatif

Bestnyer Main Buih Sabun

Rangsang perkembangan minda dengan main buih sabun

Impak Kem Motivasi

Impak positif daripada kem motivasi

Senarai Simple Recepi For Breakfast

Pelbagai variasi senarai resepi ringkas

21 Tempat Menarik Di Malaysia

Tempat menarik untuk honeymoon, famili day, release tension dsb

Ahad, 29 April 2012

Museum

This week tak pegi mana2 pun. Mmg plan nak cuti2 Malaysia sebab cuti 1 Mei tapi ada hal tidak nak elak.Haikal & Dania dah sibuk tanya ayah tak mau pegi jalan2 ker maybe bosan sangat kt rumah so bawak jalan dekat sini jerrr....:)





Pic replika di bawah adalah pic haiwan betul yang diawet sebab nampak ada kesan tembakan pada haiwan seperti harimau. Pic mmg kurang bermutu al maklum dr hp yg mahal.










All in Mess

Gini ler keje budak berdua nie tiap hari.Ini baru dalam bilik punyer toys belum dalam locker & satu bakul lagi kat luar dalam rumah kecik diorang. Rasa cam nak buang tapi penah dengar ceramah tak baik buang barang anak sewenangnya mungkin barang tu barang kesayangan mereka. Kadang smpai ke luar rumah. Klu ade keje sek haikal mesti cepat buat nanti kena denda katanya. Kat sekolah haikal buat cepat2 sebab cikgu upah coklat klu siap cepat, sebiji jer pun tapi ia buat budak2 semangat buat keje sekolah. Dania time balik sekolah mesti cikgu ikat tocang dua. Macam sailormoon cikgu cakap. Da berkurun da sailormoon tu cikgu mesti cikgu suka tengok kartun sailormoon tu dlu....:)








Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa