Keistimewaan Anak Perempuan

Besar pahalanya menggembirakan anak perempuan.

Kanak-Kanak Overdose Vitamin

Jadilah sahabat dan pendengar untuk anak anda.

Resepi Bayi

Resepi Menyediakan Makanan Anak Kecil Anda

Genius

Bagaimana anak-anak mempraktikkan perkara dan berfikir secara kritis dan kreatif

Bestnyer Main Buih Sabun

Rangsang perkembangan minda dengan main buih sabun

Impak Kem Motivasi

Impak positif daripada kem motivasi

Senarai Simple Recepi For Breakfast

Pelbagai variasi senarai resepi ringkas

21 Tempat Menarik Di Malaysia

Tempat menarik untuk honeymoon, famili day, release tension dsb

Rabu, 28 Mac 2012

Pusat Sains Negara (PSN)

Returning to this place brought back sweet 'scientific' memories of about a years ago when I joined a school trip to Pusat Sains Negara. Last weekand baru nie tak tau nak buat ape nak tengok F1 tak dapt tiket ye laa nak yang free jer mane nak dapekkk...so kami pegi la PSN. Enjoy jugak bcoz kids can learned something so give advantage for kids because they can gain their knowledge. So ini beberapa pic yang kurang memuaskan because diambil dari hanset ibu yang sgt 'mahal' itu.

















We went back home at 5.30 pm, and many cars and buses were searching for parking spot at that time. Luckily we went there earlier and everything went smoothly.

Infectious Disease

.
Adik tak pegi sekolah dari selasa sampai jumaat (27/3/2012-30/3/2012) taska adik kena tutup sebab ada kes penyakit berjangkit (penyakit kaki tangan dan mulut). Puas die bertanya kenapa adik tak boleh pegi sekolah nanti adik nak belaja macam mana. Nasibla ayah dia yang banyak bagi reason. Mujur adik tak kena berjangkit tapi cuti ibu dgn ayah la yang hangus. Ayah cuti dua hari ibu cuti dua hari.

Abang haikal boleh pegi sekolah sebab kelas dia tak kena tutup. Tapi ayah tak bagi pegi risau takut ada jangkitan kat sekolah. Masa take this pic abang haikal tak mau sebab dia cakap rambut dia dah botak dah tak hensem macam ben 10.


Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa