Keistimewaan Anak Perempuan

Besar pahalanya menggembirakan anak perempuan.

Kanak-Kanak Overdose Vitamin

Jadilah sahabat dan pendengar untuk anak anda.

Resepi Bayi

Resepi Menyediakan Makanan Anak Kecil Anda

Genius

Bagaimana anak-anak mempraktikkan perkara dan berfikir secara kritis dan kreatif

Bestnyer Main Buih Sabun

Rangsang perkembangan minda dengan main buih sabun

Impak Kem Motivasi

Impak positif daripada kem motivasi

Senarai Simple Recepi For Breakfast

Pelbagai variasi senarai resepi ringkas

21 Tempat Menarik Di Malaysia

Tempat menarik untuk honeymoon, famili day, release tension dsb

Khamis, 22 Mac 2012

Tease


Haikal dah mula pandai mengejek orang. Baru ni mase pick die dari taska die tunjuk kt seorang budak perempuan tengah pakai kasut dia bagitahu ayahnya. "Tu pun kawan Haikal juga", ayah die tanya yang mana satu. "Tu yang besar yang buncit tu laa" kuat pulak tu mujur bapak budak tu tak berapa dengar. Mak aii da pandai mengejek sejak belajar nie. Lepas tu cikgu dia ada kt situ cakap. "Nama dia Aisyah, Haikal".Sengih jer lepas tu.

Adiknya Dania pun da pandai jugak mengejek kawan. Baru2 ini ayahnya bawa die & abangnya berlibur di tasik . Sambil kayuh basikal adalah segerombolan budak2 kat tasik maybe lebih kurang sebaya Dania atau Haikal. Masa kayuh basikal adalah boy kid  tengok Dania sambil tersengih. Terus Dania cakap "Apa sengih2 dah la botak gigi pun gongak".Terkedu ayah dan ibu anakku baru tiga tahun dah pandai mengejek aduhai anakku....



Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa