Keistimewaan Anak Perempuan

Besar pahalanya menggembirakan anak perempuan.

Kanak-Kanak Overdose Vitamin

Jadilah sahabat dan pendengar untuk anak anda.

Resepi Bayi

Resepi Menyediakan Makanan Anak Kecil Anda

Genius

Bagaimana anak-anak mempraktikkan perkara dan berfikir secara kritis dan kreatif

Bestnyer Main Buih Sabun

Rangsang perkembangan minda dengan main buih sabun

Impak Kem Motivasi

Impak positif daripada kem motivasi

Senarai Simple Recepi For Breakfast

Pelbagai variasi senarai resepi ringkas

21 Tempat Menarik Di Malaysia

Tempat menarik untuk honeymoon, famili day, release tension dsb

Khamis, 9 Februari 2012

Sekinchan

 Ni mase kitorg 'attend' majlis kahwin member ofis hubby dekat Sekinchan.Tapi aku masih kempunan sebab tak dapat makan cendol durian Pak Burhan. Orang ramai sangat kereta parking pun berderet-deret dekat seratus meter. Apalah yang hebat sgt rase cendol durian Pak Burhan tu. Tp tempat tu mmg famous  ada dalam drama "Pelangi Kasih" slot samarinda TV3.


Haikal tak mau bergambar sbb die cakap baju dia tak sama color dengan ibu dan adik
Sebab baju kurng ni Dania terpilih jadi model baju kurung kanak-kanak milik kawan ibu.. Terima kasih k.zila jahit baju kurung yang cantik. Nia cakap.."Adik suka sgt  baju butang-butang bunga nie:.....




Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa