Jumaat, 22 Jun 2012

SuKaneka Anak CE

Sukan Tahunan Cemdekiawan Educare Daniah Haiqal my hero rumah hijau (anak2 pak belalang) & my princess Dania Hadijah rumah merah (little lady birds). Seronok tengok diorang bermain. Awal2 pagi dah bangun sebab tak sabar nak bersukan.




 Dania masuk pertandingan menolak bola gergasi bagi kategori umur 3 tahun dapat no 1










 Tak sia2 Haiqal berlatih lari dalam sarung bantal di rumah dia dapat tempat ke 2 bagi kategori umur 5 tahun "lari dalam kain pelikat"...hehehehhe










What I feel here sangat berbangga bila anak2 ku buat sesuatu dengan bersungguh2 dan melakukannya dengan sebaik yang  boleh. Begitula perasaan yang sama yang dirasai oleh ma dan arwah abah bila melihat kejayaanku. Ma dan Arwah Abah aku kini sudah menjadi ibu dan aku punyer perasaan yang sama juga.

0 comments :


Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa