Khamis, 9 Februari 2012

Sekinchan

 Ni mase kitorg 'attend' majlis kahwin member ofis hubby dekat Sekinchan.Tapi aku masih kempunan sebab tak dapat makan cendol durian Pak Burhan. Orang ramai sangat kereta parking pun berderet-deret dekat seratus meter. Apalah yang hebat sgt rase cendol durian Pak Burhan tu. Tp tempat tu mmg famous  ada dalam drama "Pelangi Kasih" slot samarinda TV3.


Haikal tak mau bergambar sbb die cakap baju dia tak sama color dengan ibu dan adik
Sebab baju kurng ni Dania terpilih jadi model baju kurung kanak-kanak milik kawan ibu.. Terima kasih k.zila jahit baju kurung yang cantik. Nia cakap.."Adik suka sgt  baju butang-butang bunga nie:.....



0 comments :


Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa