Khamis, 1 Disember 2011

Danish & Dania

This is my son Muhammad Danish Haikal b. Hasnan sangat nakal n banyak songeh..mulut pun bising cam bertih...like father like son.....

This is my daughter Dania Hadijah bt Hasnan sangat lasak..abang  pun boleh kalah dengannya


Experience aku mempunyai sepasang kids aku dapat lihat perbezaan mereka. Si abang lbh suka main, kreatif suka explore benda baru...tp kdg2 cpt give up namun still cepat catch up. Manakala si adik cepat belajar, lebih fokus, lebih suka mendengar then asking dan cpt pick up..Kedua2nya mempunyai kelebihan tersendiri....we love you


5 comments :

Munira Muhiyddin berkata...

Assalam Puan.
oh rupanya puan mama Danish Haikal & Dania rupanya.

macam mana mereka ber2 sekarang puan ? rindu pulak. lebih-lebih lagi dekat si Haikal. Igt lagi dia murung time baru-baru start masuk CE.

Akula berkata...

haikal tu cmtu la adik die yg ligat sket..hehehe...oo adik kejap jer aritu..baru nie ade student upsi yg praktikal cikgu asmidar dgn cikgu nora ajar anak akak class 3 ceria. Pastu ade tiga cikgu laki baru abis praktikal. Anak akak monyok jer lepas diorg tak mengajar lagi....

Akula berkata...

haikal tu cmtu la adik die yg ligat sket..hehehe...oo adik kejap jer aritu..baru nie ade student upsi yg praktikal cikgu asmidar dgn cikgu nora ajar anak akak class 3 ceria. Pastu ade tiga cikgu laki baru abis praktikal. Anak akak monyok jer lepas diorg tak mengajar lagi....

Munira Muhiyddin berkata...

kami student diploma start praktikal dr november 2011. dania dgn haikal tak masuk CE lg. hehe.

lepastu, senior2 degree amek alih praktikal sana.

alahai siannya ke haikal. Biasalah kan dah berbulan biasa dengan cikgu tetiba cikgu dah takde pulak.

saya yg berbulan habis praktikal pun still rindu anak2 CE. Harap dania dengan Haikal lebih ceria lepasni dan jadi anak yang pandai. Amin :)

Akula berkata...

tu la budak2 cpt mesra akak pulak yg stress bila diorg asyik ckp nk cikgu jer especially dania. munira kenal la dgn senior2 tuh... munira skg keje ktner....?


Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa