Khamis, 24 November 2011

Mak Usu' s Son (Usu Sri)



Tak sempat nak berblog sangat hari ni banyak pogem nk kena modified. Akhir tahun macam ni la. Ni baby Ammar Firdaus b. Azizul cucu ke-3 tok ma merangkap cousin Nia n Haikal belah ibu yang pertama. Sangat gebus. Dulu masa berpantang anak sulung masa Haikal adik aku la banyak jaga so dia tak da la janggal dapat anak sulung. Memang dia sangat teliti dalam penjagaan baby..top ten la.....

Ni pic aku waktu peknen kan Haikal masa nie 7 months..mantain jer kan....:D



Ni pic Haikal masa 4 months ada rupa tak dengan si Ammar. Tapi Ammar lagi gebus laaaa.............



0 comments :


Get this widget here
Ruang Iklan Untuk Di sewa